Odštekani tako ali drugače

Drugi dan šole v naravi je bilo pestro. Skoraj nič počitka, ves čas raznovrstne aktivnosti. Kar je čisto v redu!
Zajtrk je že zgodaj zjutraj! 6.45 smo se zbudili. No, nekateri že mnogo prej, nekateri so komaj zatisnili oko. 
Po zajtrku smo se namočili v bazenu. Učitelji plavanja poskrbijo, da nam res ni dolgčas. Za skorajšnje neplavalce je program zelo zabaven. Pripomočki - črvi, deske, blazine - so zakon! Če pa učiteljici dovolita kakšen skok v bazen ali tek na vodi po blazinah, smo pa še toliko bolj veseli.
A danes nismo čofotali le v bazenu. Tudi morsko vodo v morju smo preizkusili in nabrali kar nekaj školjk in polžev! 
 

Uživamo na bazenu - skoraj vsi že znamo plavati
 
Pred kosilom in po njem smo imeli dve uri pouka, nato pa zopet plavanje.
Med poukom smo iskali način, kako priti do oglasne deske z rezultati večera in urejenosti sob. A učiteljice so nas kmalu razkrinkale in stranišče ni bilo več dovoljeno.
 
Po plavanju nas je čakal najlepši dogodek dneva - izlet z ladjico 
Vreme letos - čudovito! Morje, čisto mirno, so vzalovali policisti, ki so nas pospremili od pomola proti Kopru. Pripravili so odlično točko glisiranja! Uživali smo in jih pogrešali, ko so zapluli po svoje.
Med plovbo smo sanjali o križarki pred nami - kam vse nas lahko popelje!
 
Izlet z ladjico je najlepše darilo šole! Hvala!

V Kopru smo dočakali sladoled! 
Kepice so bile ogromne, okus pa božanski! Nakupili smo darilca za svoje domače, pisali po mini cuperju in se zabavali vsak po svoje. Po sprehodu skozi Koper smo se vrnili na krov. Kapitan je odlično opravil svojo nalogo! ⚓

 
 
Po večerji smo hiteli z urejanjem. Odštekane frizure in ples - veselili smo se in ekstra potrudili. Pred strahom, v kaj naj se uredimo, je Danijel rekel: "Učiteljica, jaz se ne bi odštekal!" A se je! Tudi on! Pravzaprav smo se vsi! Tudi učitelji smo imeli dva najboljša odštekanca - učiteljica Marjeta in učitelj Mitja sta navdušila s svojim plesom zelo zahtevno žirijo! Vsi odštekanci so dobili priznanja! Sedaj imamo v svoji skupini kar 6 odštekanih! Ostali smo varno vštekani! Ne bojte se za nas! Tudi odštekance bomo obvladali! 
Noč je bila mirna! Dekleta so dobila svojo lekcijo, ostalim pa je tudi postalo jasno, da ne bodo kratili spanca učiteljem in vrtcu, ki biva z nami.
 
Odštekana učitelja

Odštekani Anes

Prikupna odštekanca

Odštekanec s sijem

Odštekani ples

Odštekanka Samra

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

2. DELOVNI DAN NA KOPAONIKU

Polno zasedeni dan