SOLZAVI DAN

Včeraj je bil zanimiv dan še posebej zato, ker smo imeli aktivnost po imenu Foto sibir.
To je aktivnost, pri kateri smo dobili nalogo, da se slikamo po navodilih.
Slikali smo se desetkrat; bilo je zelo zanimivo, ker je štel tudi čas in smo vsi kot nori tekli na vse strani.
Ob 12.00 smo imeli aktivnost, na kateri smo risali grb svoje skupine. Grbi so izpadli dovolj dobro in čudno hkrati, a bili popolni.
Po tej aktivnosti smo imeli še aktivnost merjenja telesnih sposobnosti. To aktivnost bi lahko primerjali z uro športne vzgoje. 
Po urniku je sledilo pakiranje, a smo čas raje namenile urejanju za ples. Dekleta v sobi 307 smo imele pravi lepotni salon! A šminka ni bila dovolj obstojna, da bi zdržala naval solz. Do 1.00 zjutraj smo se zabavali. Velika večina punc je jokala še naprej, ene zaradi animatorjev in ene zaradi družbe ali pa fantov, s katerimi se bodo poslovile zjutraj.
Danes zjutraj so naše oči bile še vedno polne solz, okrog njih pa so bili ostanki razmazane maskare. Jokale smo za vsemi, ki so že odšli – najprej so odšli učenci iz Kosova, za njimi učenci iz Črne Gore in na koncu še mi. Trenutno se nahajamo v Villi Forever v Beogradu. Pred 1 uro so se učenci, ki so šli na sprehod in na nakupovanje vrnili srečni in s polnimi vrečkami spominkov na prijetno zimovanje. Kmalu bo večerja in čas za spanje (vsaj učitelji tako mislijo, hehehe).
Konec za danes, natipkamo še kaj jutri zjutraj.
Hvala za branje, dekleta Kopaonika 2018

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

2. DELOVNI DAN NA KOPAONIKU

Polno zasedeni dan